Drept administrativ si contraventional

DREPT ADMINISTRATIV. SIRBU & SIMA S.C.A., prin serviciile oferite, este alaturi atat de clientii persoane fizice sau persoane juridice, in ceea ce priveste relatia acestora cu organele administrative(actele de control, autorizarile administrative, etc), cat si de  institutiile publice in probleme legate de emiterea de acte administrative, efectele actelor administrative emise precum si in probleme legate de activitatile de control:

 • consultanta cu privire la stabilirea cadrului legal in domeniul contenciosului administrativ;
 • asistenta in ceea ce priveste elaborarea si redactarea de cereri si contestatii in legatura cu actele administrative emise de autoritati ale administratiei centrale sau locale sau de institutii cu atributii administrative;
 • consultanta si asistenta juridica in legatura cu documentatia necesara obtinerii de autorizatii sau avize emise de autoritatile publice;
 • asistenta juridica cu privire la elaborarea, negocierea, executarea si incetarea contractelor administrative;
 • asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de contencios administrativ in legatura cu litigiile privitoare la anularea actelor administrative emise de autoritati ale administratiei publice sau centrale;
 • asistenta juridica acordata institutiilor publice in probleme legate de actele administrative, efectele actelor administrative precum si in problemele legate de activitatea de control;
 • consultanta cu privire la legislatia functionarilor publici, a functionarilor publici cu statut special precum si reprezentare in litigii generate de raporturile de serviciu ale functionarilor publici sau de drepturile salariale ale acestora.


In materia DREPTULUI CONTRAVENTIONAL, datorita multitudinii de fapte constatate in mod abuziv ca fiind contraventii, SIRBU & SIMA S.C.A. este alaturi de clientii sai printr-o gama larga de servicii juridice, dintre care amintim: 

 • asistenta juridica in vederea stabilirii cadrului general aplicabil in materia dreptului contraventional;
 • elaborarea, redactarea de plangeri/contestatii a proceselor-verbale de constatare a contraventiilor;
 • asistenta juridica si consultanta cu privire la formularea de notificari, intampinari, cereri reconventionale;
 • asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata in legatura cu litigiile referitoare la contestarea/anularea proceselor-verbale de constatare a contraventiilor;
 


In acest domeniu de expertiza, ne recomanda:

Carmen Idriceanu
Humanic Romania


   " Ne-a facut intotdeauna placere sa colaboram cu Societatea Civila de Avocati Sirbu&Sima. Am fost impresionati de atentia pentru detalii si de solutiile personalizate pe care ni le-au oferit."

    Humanic  - unul dintre cei mai mari retaileri de incaltaminte din Austria. Humanic este o filială a Leder und Schuh cu sediul central în Graz care comercializeaza produse in 10 tari europene.
_______________________________________________________________________________

Amine MATTA
S.C. Matra int S.R.L.


    „Suntem foarte exigenti in alegerea partenerilor nostri de afaceri. Prin consultanta legala de inalta calitate oferita, Societatea Civila de Avocati Sirbu & Sima a devenit pentru noi un partener de cursa lunga pe care il recomandam cu incredere tuturor societatilor comerciale.”

    Matra int – infiintata in 1990, este considerata in prezent una dintre companiile de top in Marketing si Comert. In anul 2005 a ocupat locul 2 in topul Firmelor din Municipiul Bucuresti, premiu acordat de CCIRB, pe domeniul : Comert cu ridicata nespecializat de produse alimentare, bauturi si tutun- intreprinderi mijlocii.
_______________________________________________________________________________

Stefania HARABAGIU
Brand Support


    “Siguranta este una din virtutile pe care le cautam cel mai mult intr-o colaborare si care este cel mai greu de gasit. Societatea Civila de Avocati Sirbu & Sima reprezinta pentru noi un partener pe care ne putem baza . Va multumim pentru profesionalismul si pregatirea de care ati dat dovada!”

    Brand support - prima companie romaneasca dedicata Trade Marketing-ului. Compania se ocupa în principal de procesul de creaţie şi se angajeaza să stimuleze intelectual şi emoţional consumatorul final pentru a alege mărcile promovate. Cifra de afaceri a Brand support este de 400 000 euro fara TVA.
_______________________________________________________________________________

M-BORG Foods
M Borg Foods


   “ Pe toata durata colaborarii noastre, calitatea serviciilor prestate de Societatatea Civila de Avocati Sirbu & Sima a fost dublata de seriozitate si professionalism. Va multumim!”

    Societatea M-borg Foods a fost infiintata in anul 2002, de compania Emborg Foods AS Danemarca. Este specializata in comercializarea produselor alimentare congelate. Gama comercializata de M-borg  include: produse congelate (fructe de mare, peste, legume, cartofi, paine, pizza, etc.) si produse lactate.
_______________________________________________________________________________

    Printre clientii nostri in acest domeniu de expertiza se regasesc si numeroase persoane fizice a caror identitate o pastram confidentiala.

 

sca Sirbu & Sima

Adresa: Bd. UNIRII nr.68, sector 3, Bucuresti
Tel: 021 / 32.33.000; 0725.999.998
Fax: 021 / 32.222.23
Email: office@sirbusima.ro
Cod fiscal: RO24419759
Dec. barou: 1982 din 06.07.2008
Prezentare S.C.A. SIRBU SIMA
 

Noutati

25 decembrie 2009

SIRBU & SIMA este selectata ca reprezentat legal reprezentantei Asus Tek in Romania. [...]

15 decembrie 2009

SIRBU & SIMA este selectata ca reprezentat legal reprezentantei Asus Tek in Romania. [...]