Consumatorul si concurenta

DREPTUL CONCURENTEI. Avocatii specializati in aceasta materie din cadrul SIRBU & SIMA S.C.A. asigura cu succes servicii de asistenta juridica si reprezentare privind practicile economice care intra sub incidenta dreptului concurentei. In acest sens suntem alturi de clientii nostri prin:

 • consultanta prealabila cu privire la legislatia interna si internationala in domeniul concurentei;
 • asistenta juridica in timpul anchetelor efectuate de Consiliul Concurentei;
 • asistenta juridica si consultanta cu privire la concurenta neloiala;
 • reprezentare si asistenta in fata Consiliului Concurentei si a instantelor de judecata in legatura cu litigiile privind concurenta neloiala;
 • consultanta, asistenta juridica si reprezentare cu privire la practicile si intelegerile anticoncurentiale;
 • conceperea plangerilor catre Consiliul Concurentei  impotriva practicilor anticoncurentiale;
 • asistenta juridica cu privire la abuzul de pozitie dominanta;
 • asistenta juridica cu privire la acordurile si practicile concertate;
 • asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata in litigiile privind abuzul de pozitie dominanta, acordurile si practicile concertate;PROTECTIA CONUMATORULUI.  SIRBU & SIMA S.C.A. este alaturi atat de consumatorii (persoane fizice sau persoane juridice) ale caror drepturi nu au fost respectate de catre comercianti, cat si de comerciantii care sunt reclamati abuziv, printr-o gama larga de servicii in legatura cu protectia consumatorului:

 • asistenta juridica si consultanta in stabilirea cadrului legal de protectie a consumatorilor;
 • asistenta juridica si consultanta cu privire la continutul diferitelor tipuri de contracte dintre consumatori si operatorii econimici;
 • consultanta cu privire la intocmirea de reclamatii/petitii in vederea instiintarii organelor de control privind produsele neconforme sau prestarea de servicii necorespunzatoare;
 • asistenta juridica si reprezentare in fata organelor abilitate ale statului in legatura cu litigiile generate de incalcarea reglementarilor legale in domeniul protectiei consumatorilor;
 • asistenta juridica si reprezentarea comerciantiilor in fata organelor abilitate ale statului in litigiile generate de abuzurile consumatorilor.In acest domeniu de expertiza, ne recomanda:

Carmen Idriceanu
Humanic Romania


   " Ne-a facut intotdeauna placere sa colaboram cu Societatea Civila de Avocati Sirbu&Sima. Am fost impresionati de atentia pentru detalii si de solutiile personalizate pe care ni le-au oferit."

    Humanic  - unul dintre cei mai mari retaileri de incaltaminte din Austria. Humanic este o filială a Leder und Schuh cu sediul central în Graz care comercializeaza produse in 10 tari europene.
_______________________________________________________________________________

Marius SANDU - Chief Representative Office
Mondi Unicoated Fine Paper 
<strong>Mondi Unicoated Romania


   „Pe parcursul colaborarii noastre de 3 ani, Societatea Civila de Avocati Sirbu & Sima ne-a oferit cu profesionalism suportul legal solicitat pentru problemele curente ale companiei. Aceasta echipa de tineri avocati a identificat cu succes solutii potrivite  necesitatilor noastre.”

    Mondi Group – unul dintre cei mai importanti producatori internationali de hartie si ambalaje cu o cifra de afaceri de peste 6 mld. euro. Cu reprezentante in aproximativ 35 de tari, Mondi Group are peste 33 000 de angajati. Compania este listata la Bursa din Londra (85%) şi JSE (15%).
_______________________________________________________________________________

Amine MATTA
S.C. Matra int S.R.L.


    „Suntem foarte exigenti in alegerea partenerilor nostri de afaceri. Prin consultanta legala de inalta calitate oferita, Societatea Civila de Avocati Sirbu & Sima a devenit pentru noi un partener de cursa lunga pe care il recomandam cu incredere tuturor societatilor comerciale.”

    Matra int – infiintata in 1990, este considerata in prezent una dintre companiile de top in Marketing si Comert. In anul 2005 a ocupat locul 2 in topul Firmelor din Municipiul Bucuresti, premiu acordat de CCIRB, pe domeniul : Comert cu ridicata nespecializat de produse alimentare, bauturi si tutun- intreprinderi mijlocii.
_______________________________________________________________________________

 
 

sca Sirbu & Sima

Adresa: Bd. UNIRII nr.68, sector 3, Bucuresti
Tel: 021 / 32.33.000; 0725.999.998
Fax: 021 / 32.222.23
Email: office@sirbusima.ro
Cod fiscal: RO24419759
Dec. barou: 1982 din 06.07.2008
Prezentare S.C.A. SIRBU SIMA
 

Noutati

25 decembrie 2009

SIRBU & SIMA este selectata ca reprezentat legal reprezentantei Asus Tek in Romania. [...]

15 decembrie 2009

SIRBU & SIMA este selectata ca reprezentat legal reprezentantei Asus Tek in Romania. [...]